Afacerea colosală încercată de creatorii ultimului film James Bond. Netflix și Apple au spus pas!

Andrei Dumitru 27/10/2020 | 12:20 Timp Liber
Afacerea colosală încercată de creatorii ultimului film James Bond. Netflix și Apple au spus pas!

MGM, studioul care a produs ultimul film din seria James Bond, a încercat să vândă drepturile de difuzare ale producției „No time to die” platformelor de streaming.

Potrivit unor surse din industrie, citate de 9to5mac.com, giganții din streaming au refuzat întrucât prețul cerut de MGM a fost mult prea mare pentru a justifica o astfel de achiziție.

Potrivit Variety, MGM a făcut oferte pentru Apple TV +, Netflix și alte platforme. Prețul cerut de MGM ar fi fost în valoare de aproximativ 600 de milioane de dolari, un preț pe care platformele de streaming nu au fost dispuse să-l plătească.

Mai mult decât atât, drepturile de difuzare ar fi fost valabile doar un an.

Când va fi lansat ultimul film din seria James Bond

Lansarea filmului a fost amânată de mai multe ori. Producţia va putea fi văzută în aprilie 2021.

MGM, studioul care se află în spatele filmului, ar fi pierdut între 30 şi 50 de milioane de dolari din cauza întârzierilor, potrivit unor surse.

Bloomberg a anunţat prima dată despre aceste discuţii, care au fost subiectul zilei la Hollywood. Alte studiouri, precum Paramount şi Sony, au adunat zeci de milioane de dolari din vânzarea filmelor precum „Greyhound”, „Coming 2 America” şi „Without Remorse” platformelor de streaming.

MGM a nu a confirmat zvonurile. „Nu comentăm zvonuri. Filmul nu este de vânzare. Lansarea filmului a fost amânată până în aprilie 2021 pentur a păstra experienţa din sală a spectatorilor”, a declarat un purtător de cuvânt al MGM pentru Variety.

Filmul „No Time to Die” a avut costuri de producţie de peste 250 de milioane de dolari.

No Time to Die” este regizat de Cary Joji Fukunaga, care a mai semnat „Maniac” (2018), serial Netflix, „Beasts of No Nation” (2015) şi a scris „It” (2017). Fukunaga a scris scenariul „No Time to Die” împreună cu Phoebe Waller-Bridge şi Scott Z. Burns.