AccorHotels va cumpăra Travel Keys

Gabriel Bucur 08/02/2017 | 14:28 Ştiri
AccorHotels va cumpăra Travel Keys

Operatorul de hoteluri AccorHotels a anunțat că a demarat negocieri exclusive pentru achiziționarea Travel Keys, unul dintre jucătorii de top ai pieței de închirieri de proprietăți pentru vacanțe private, cu scopul de a-și consolida poziția de lider.

Tranzacția este de așteptat să se finalizeze în trimestrul doi al acestui an, după procesul de due diligence (investigarea unei afaceri sau a unei persoane, înainte de semnarea unui contract, n.r.).

După finalizarea tranzacției, oferta AccorHotels va ajunge la aproape 8.500 de adrese pe piața de închirieri private de lux, cu proprietăți atât pe segmentul de vacanță, cât și pe cel urban.

Sebastien Bazin, președinte și CEO al AccorHotels, a explicat că tranzacția „va avea un rol esențial în strategia noastră de a crea jucătorul numărul unu din lume pe segmentul închirierilor private de lux. Travel Keys adaugă un portofoliu impresionant de proprietăți premium la operațiunile noastre curente”.

Grupul AccorHotels este lider la nivel global în materie de turism și stil de viată și operează în 95 de tări.

În șapte ani de jurnalism, a pendulat între domeniul sportiv și cel economic. A lucrat, printre altele, la Radio România Actualități și Adevărul Financiar. Acum, este coordonatorul online al proiectului NewMoney.