Abonamentul anual Disney+, disponibil de marţi pentru oferta exclusivă de lansare

Andrei Dumitru 10/05/2022 | 10:54 Timp Liber
Abonamentul anual Disney+, disponibil de marţi pentru oferta exclusivă de lansare

Fanii Disney+ din România se pot înregistra de marţi pe www.disneyplus.com pentru a beneficia de oferta exclusivă de lansare: 239,90 lei pentru abonamentul anual. Astfel, cei care accesează oferta se pot bucura de 12 luni de Disney+ la preţul pentru 8 luni, raportat la costul abonamentului lunar.

Oferta de lansare este disponibilă până pe 13 iunie la miezul nopţii, înainte de lansarea Disney+ şi poate fi activată până în data de 26 iunie 2022.

Serviciul de streaming se va lansa în România pe 14 iunie. Preţul standard al abonamentului lunar va fi de 29,99 de lei, iar al abonamentului anual de 299,90 de lei.

Abonaţii vor avea acces la seriile „Star Wars”

„Povestea lui Boba Fett” şi „The Mandalorian”, de la producătorul executiv şi scenaristul Jon Favreau şi mult-aşteptata serie “Obi-Wan Kenobi”. În plus, abonaţii vor putea viziona seria „Moon Knight”, produsă de Studiourile Marvel, cu Oscar Isaac în rolul lui Steven Grant, un blând angajat al unui magazin de cadouri, care devine chinuit de pierderi de memorie şi de amintiri dintr-o altă viaţă, dar şi „Shang-Chi şi legenda celor zece inele”, nominalizat la Oscar, cu Simu Liu şi Awkwafina.

Abonaţii vor putea să urmărească, de asemenea, filmul „Luca” de la Studiourile Disney şi Pixar, nominalizat la Oscar, producţia „Encanto” de la Walt Disney Animation Studios, film căştigător al unui Premiu Oscar, care prezintă povestea unei familii extraordinare, Madrigal şi „Cruella”, film premiat cu Oscar, cu Emma Stone în rolul legendarei „Cruella de „Vil”.

Din categoria divertisment general, abonaţii vor putea viziona producţii precum serialul de comedie “Crime în imobil”, mini-seria „Pam and Tommy”, “The Kardashians”, „Regine”, cât şi serialele „Familia Simpson”, „Anatomia lui Grey”, „9-1-1” şi „Black-ish”.

De la National Geographic, cei care se vor abona pe platforma Disney+ vor avea acces la seria originală Disney+ „Lumea prin ochii lui Jeff Goldblum” şi filmul documentar “Free Solo” premiat cu Oscar.

Utilizatorii se vor putea bucura de vizionare de înaltă calitate, pe patru ecrane simultan, descărcări nelimitate pe zece dispozitive şi IMAX Enhanced pentru anumite producţii. În plus, vor avea posibilitatea de a crea până la şapte profiluri diferite, iar părinţii vor putea crea profiluri pentru copii, profiluri care au o interfaţă uşor de navigat şi permit accesarea de conţinut adecvat vârstei.

Cum se activează oferta:

  • Cei interesaţi trebuie să acceseze www.disneyplus.com pentru a-şi înscrie adresa de email şi pentru a consulta termenii şi condiţiile complete.
  • Începând cu ziua lansării (14 iunie 2022), cei care s-au înregistrat vor primi pe email un link unic pentru ofertă.
  • Această ofertă introductivă va fi disponibilă numai pentru cei care se înregistrează până pe 13 iunie la miezul nopţii.