A opta ediţie a festivalului Electric Castle, amânată un an

NewMoney 17/05/2021 | 16:50 Fapt Divers
A opta ediţie a festivalului Electric Castle, amânată un an

A opta ediţie a festivalului Electric Castle a fost amânată pentru 2022, au anunţat luni organizatorii, care spun că nu au suficient timp să pregătească evenimentul.

„Avem veşti triste. Electric Castle nu va avea loc anul acesta. În urma măsurilor şi restricţiilor pentru evenimente anunţate recent de către autorităţi pentru perioada următoare, nu există un scenariu real care ne-ar permite să organizăm EC8 în 2021. E nevoie de un an întreg de muncă pentru a planifica toate detaliile unui eveniment de o asemenea magnitudine. În plus, situaţia pandemiei fluctuează, iar acest lucru duce la reprogramarea sau anularea turneelor artiştilor în toată Europa”, au transmis ei pe reţelele de socializare.

Astfel, a opta ediţie a Electric Castle este reprogramată acum pentru 13-17 Iulie 2022.

„Totuşi, am reuşit să reconfirmăm headlinerii pentru 2022, Twenty One Pilots, Gorillaz & Deftones, şi vom depune eforturi, ca întotdeauna, să vă putem oferi cel mai bun line-up. În acest moment nici nu ne putem imagina cum va fi să deschidem din nou porţile festivalului pentru a ne revedea după această absenţă lungă şi dureroasă”.

Toate biletele rămân valabile pentru anul viitor, se mai arată în anunţ. Vor exista şi opţiuni pentru restituirea banilor pe bilete. Detalii vor fi anunţate curând.

„Acum că e oficial, parcă e şi mai trist. Chiar nu putem lăsa să treacă încă un an pe lângă noi şi vom continua să lucrăm alături de autorităţi pentru a găsi soluţii astfel încât să putem avea evenimente la vară. De la fani şi toţi cei care lucrează în această industrie, cu toţii sperăm să ne putem bucura cât mai curând de concerte şi festivaluri. Până atunci, aveţi grijă de voi. Ne e tare dor de toată lumea”, a fost spus în încheierea mesajului.