7 accesorii în care merită să investești dacă îți dorești produse de calitate

NewMoney 20/12/2021 | 10:20 Fapt Divers
7 accesorii în care merită să investești dacă îți dorești produse de calitate

Dacă îți dorești accesorii care să arate impecabil după o utilizare îndelungată, investește în materiale de calitate superioară. Iată șapte produse care nu trebuie să lipsească din garderoba ta, adaptate preferințelor și stilului tău vestimentar. 

  1. Lentile de contact cu transmisibilitate bună a oxigenului

Lentilele de contact colorate sunt accesorii mai puțin obișnuite, dar care te ajuta să obții un look de efect. Chiar și atunci când alegi unele fără dioptrii, este recomandat să mergi la un control oftalmologic, în urma căruia să primești o prescripție medicală.

Achiziționează lentilele de contact gri de la Lensa și completează-ți îmbrăcămintea oricând simți nevoia de un detaliu special. Alege o pereche din materiale care permit oxigenarea optimă a ochilor, astfel încât să ai un confort ocular sporit.

  1. Ochelari de soare cu o bună protecție UV

Găsești peste tot ochelari de soare, cu forme deosebite și cu lentile în diferite nuanțe, chiar și la prețuri foarte scăzute. Asigură-te că perechea pe care o vrei tu îți oferă suficientă protecție împotriva razelor ultraviolete. Mizează pe locuri certificate, care pot garanta calitatea superioară, mai ales dacă ai ochii sensibili la lumină.

  1. Bijuterii din materiale prețioase

Stai departe de accesorii care oxidează și au un aspect neplăcut după câteva purtări. Evită să le cumperi pe cele din plastic, din care se desprind bucăți cu timpul. Investește în bijuterii de care să te bucuri mulți ani, din metale prețioase și cu pietre veritabile.

  1. Curea din piele naturală

Când alegi o curea, acordă atenție atât materialului, cât și cusăturilor sau cataramei. Fiecare detaliu contează, dacă intenționezi să o asociezi cât mai des ținutelor tale. De asemenea, optează pentru modele clasice, în culori neutre, care nu se demodează de la an la an. Nu uita să adaugi colecției și câteva curele mai scurte, potrivite pentru talie.

  1. Eșarfă din mătase sau din cașmir

Așezată la gât sau prinsă de poșetă, o eșarfă din mătase adaugă stil outfitului tău. În schimb, pentru serile răcoroase este potrivită una din cașmir, extrem de moale și plăcută la atingere, care să-ți ofere confort termic. Ai foarte multe culori și printuri din care poți alege un model care se asortează cu vestimentația ta.

  1. Pălărie cu un conținut mare de lână

Pălăria este un alt accesoriu rafinat, care poate scoate din monotonie o ținută simplă. Achiziționează una din lână și căptușeală de mătase, care să reziste ca nouă o perioadă îndelungată. Ține cont de stilul tău când alegi forma calotei și tipul de bor al acesteia

  1. Geantă din piele

Pentru purtarea zilnică, optează pentru o geantă încăpătoare sau un rucsac din piele, astfel încât să arate perfect cât mai mult timp. În plus, selectează modele în culori vii sau cu o formă deosebită, potrivite pentru ocazii speciale.

Indiferent dacă îți dorești o garderobă minimalistă sau una generoasă, investește în accesorii de calitate superioară. Acestea vor rezista impecabil după multe purtări și îți vor completa numeroase ținute.