4 avantaje ale căzilor de baie (P)

NewMoney 17/02/2023 | 12:03 Ştiri
4 avantaje ale căzilor de baie (P)

Amenajarea băii presupune înainte de orice generarea și asigurarea confortului și intimității de care avem nevoie. În ciuda dimensiunilor sau configurațiilor băii, cea mai mare parte a beneficiarilor preferă să aibă în baie o cadă. În cazul în care și tu vrei să îți amenajezi baia, dar nu știi dacă o cadă este o alegere eficientă, îți prezentăm un top al avantajelor care te vor convinge că ai nevoie de o astfel de achiziție.

O cadă de baie îți oferă momente perfecte de răsfăț

Fără doar și poate, atunci când vorbim despre relaxare totală, o cadă de baie este alegerea ideală. Aceasta poate avea dimensiuni care să îți permită să te întinzi, astfel încât să te poți bucura de o experiență deosebită, ce te poate ajuta să te detensionezi.

Desigur, o cabină de duș poate face exact același lucru, mai ales dacă vorbim despre cabine de duș cu hidromasaj, însă dezavantajul acesteia este costul mare și faptul că nu permite corpului să se întindă într-o poziție orizontală, care să favorizeze relaxarea.

O cadă de baie permite acest lucru, iar gradul de confort crește în acest caz simțitor. În funcție de configurația băii poți opta pentru o cadă de dimensiuni mai mari, în care poate încăpea, de asemenea, chiar și partenerul, pentru ca relaxarea să fie totală pentru amândoi.

O cadă de duș completează aspectul băii

Băile pe care le cunoaștem în general ne prezintă imaginea care include și o cadă. De aceea, pentru multe persoane o cadă face parte din ansamblul de utilare al unei băi. Baia fără o cadă poate părea mai modernă și pe alocuri chiar mai spațioasă, însă o cadă completează în mod corect acest spațiu, așadar dacă ai loc suficient, ar trebui să alegi un model potrivit.

O cadă de duș contribuie la reducerea stresului

Unul dintre avantajele majore pe care le oferă o cadă de baie are implicații și în ceea ce ține de reducerea stresului. De câte ori nu ai visat să faci o baie fierbinte după o zi grea de muncă sau de câte ori nu ai vrut să scapi cu o baie caldă de durerile musculare cauzate de excesul de sport?

Ei bine, timpul petrecut în baie contribuie la diminuarea acestor dureri, dar și stresul acumulat peste zi, așadar poate fi o idee foarte bună să investești într-un astfel de produs. În plus o baie fierbinte ajută și pentru creșterea imunității și pentru reducerea efectelor răcelii, aspecte care pot

Purificarea pielii

Știai că la suprafața pielii pot fi găsite celule moarte și diferite impurități care se depun de-a lungul unei zile? Dacă nu ești convins, atunci aplică o soluție demachiantă pe o dischetă și curăță tenul cu aceasta. Vei observa că praful este principala problemă, iar o modalitate de a curăța pielea poate fi exact o baie în cadă.

Se recomandă ca înainte de a face baie în cadă să faci un duș, tocmai pentru a nu murdări apa în care vei sta mai apoi să te relaxezi. Poți face un duș cald, rapid, iar mai apoi poți petrece un timp îndelungat în cadă pentru stimularea tuturor simțurilor.

Alegerea unei căzi de baie este, așadar, o idee bună și o investiție potrivită pentru viitor. Tot ce trebuie să faci este să ai în vedere achiziționarea modelului dorit din magazinele specializate, care să îți garanteze nivelul de calitate dorit.