30% din apartamentele din New Residence Drumul Taberei au fost rezervate

Andreea Neferu 27/04/2017 | 17:28 Ştiri
30% din apartamentele din New Residence Drumul Taberei au fost rezervate

New Residence, brand rezidențial dezvoltat de fondul de investiții British Romanian Investment Partnership (BRIP), va finaliza anul acesta un complex de 216 de locuințe în Drumul Taberei, în urma unei investiții de 10 milioane de euro. Acesta este cel de-al doilea proiecte sub brandul New Residence și este rezervat în prezent în proporție de 30%.

Celălalt proiect rezidențial New Residence este construit în zona Măgurele.

Noul complex rezidențial va cuprinde 45 de garsoniere, 117 apartamente cu două camere și 54 de apartamente cu trei camere. New Residence București va dispune de spații comune protejate, lifturi, un parc privat, un club de socializare, locuri de parcare, 14 spații comerciale, un supermarket, o sală de fitness, un centru afterschool, o farmacie și locuri de joacă pentru copii. Totodată, în apropiere se află centre comerciale, școli, grădinițe, clinici medicale, precum și acces la mijloace de transport în comun.

„Regenerarea urbană, precum și dezvoltarea și susținerea comunității reprezintă elemente cheie pentru un complex rezidențial, aspecte pe care noi le-am avut în vedere încă de la început, atât în cadrul proiectului New Residence din Măgurele, dar și în cadrul noului complex din Drumul Taberei”, spune Cristian Mercioniu, general manager New Residence.

Zona se află într-o continuă expansiune. Prelungirea Ghencea, cartierul Latin și complexul rezidențial Brâncuși sunt doar câteva dovezi ale ritmului alert în care vestul și sud-vestul cartierului Drumul Taberei s-au dezvoltat imobiliar.


FOTO: New Residence

A debutat în presa scrisă în urmă cu opt ani. În 2013, a absolvit cursurile programului de pregătire intensivă în jurnalism „Economic and Political Reporting from Southeast Europe”, organizat la Londra și la Berlin de agenția de presă Reuters, iar în 2015 a participat la cursurile școlii de vară Online and Multimedia Journalism, organizată de Deutsche Journalistenschule la Munchen. În 2013, a câștigat premiul „Florin Petria” pentru jurnalism economic, iar în 2015 a fost unul dintre laureații concursului Tânărul Jurnalist al Anului, secțiunea Economie. Anterior, Andreea a lucrat la Ziarul Financiar. În prezent, la NewMoney, Andreea acoperă din punct de vedere editorial domeniile construcții și imobiliare.