2020 – un an de cotitură pentru omenire. Previziuni cutremurătoare

Elena Marinescu 10/12/2019 | 10:26 Fapt Divers
2020 – un an de cotitură pentru omenire. Previziuni cutremurătoare

Baba Vanga, recunoscută în lume datorită succeselor ei în ceea ce a profețit, a făcut o serie de previziuni cutremurătoare pentru 2020. Celebra clarvăzătoare din Bulgaria a prezis începutul și sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial, moartea prințesei Diana și atacurile din 11 septembrie 2001 din Statele Unite.

Baba Vanga, născută Vanghelia Pandeva Dimitrova, după căsătorie Vanghelia Gușterova, a fost o prezicătoare oarbă bulgară. Și-a petrecut cea mai mare din viață în zona Rupite în munții Kozhuh, Bulgaria. Adepții ei au fost convinși că ea posedă abilități paranormale.

Un punct de cotitură în viața ei a fost o furtună care a aruncat-o într-un câmp (această afirmație nu a fost verificată de înregistrările meteorologice sau alte observații din acel moment). Baba Vanga a fost găsită după o lungă căutare, foarte speriată, cu ochii acoperiți de nisip și praf, așa ca nu i-a putut deschide din cauza durerii. Nicio vindecare nu a dat rezultate și a orbit.

Pentru 2020, clarvăzătoarea a făcut o serie de previziuni:

  • mai multe cutremure puternice vor avea loc în diferite țări
  • un tsunami va mătura Pakistanul, India, anumite părți din China, Japonia și Indonezia
  • Europa va fi lovită de un colaps economic
  • Rusia va fi lovită de un meteorit uriaș
  • tentativă de asasinat asupra lui Vladimir Putin
  • Trump va suferi de o boală misterioasă.

Baba Vanga: Cadourile pe care să NU le primeşti

Cuțit

Cuțitul, foarfeca sau orice alt obiect ascuțit trebuie să ți-l cumperi singur. Lucrurile cu vârf ascuțit acumulează prea multă energie negativă. Dacă cel care îți face un cadou de acest tip insistă să-l primești, ar fi bine să-l cumperi de la el, măcar cu o sumă simbolică.

Ceas

Acest obiect contorizează timpul. Chiar dacă nu pare să fie nimic special, ceasul tinde să se oprească. Ca acest cadou să nu simbolizeze sfârșitul unei vieți fericite, ar fi bine să-i dai donatorului câteva monede.

Portmoneu

Primind în dar un portofel gol, riști să pierzi norocul la bani. De aceea, în el trebuie să fie măcar un bănuț.

Batistă pentru nas

În culturile multor popoare, există obiceiul de a da batiste la înmormântări. Acest accesoriu este strâns legat de lacrimi și durere. Unde mai pui că șervețelele de hârtie sunt mult mai practice și mai comode, scrie realitatea.net.

Perle

Un astfel de cadou poate aduce necazuri, pierderi și boli. În multe țări, perlele simbolizează lacrimile văduvelor și a orfanilor.

Oglindă

Este un obiect prea misterios pentru a-l primi în dar cu ușurință. Se spune că oglinda îți poate lua frumusețea, tinerețea și vitalitatea. În deosebi, trebuie să te temi de oglinzile vechi, scrie misstits.ru.

Mănuși

Această piesă vestimentară este implicată în foarte multe ritualuri magice, care vizează schimbarea personalității. De aceea, ar fi bine să faci schimb de mănuși. (cum se spune în popor, ochi pentru ochi).