10 filme de Crăciun pe care să le vezi pe Netflix împreună cu familia

Elena Marinescu 02/12/2019 | 10:53 Timp Liber
10 filme de Crăciun pe care să le vezi pe Netflix împreună cu familia

În ultima lună din an, Netflix România ne aduce și mai multe filme și seriale de Crăciun, care sunt binevenite pentru vacanța de sărbători. Dacă te-ai săturat de “Singur Acasă”, iată o listă cu 10 filme de neratat.

1. A Christmas Prince/Un prinț de Crăciun

Este vorba de o comedie romantică ce îi are în rolurile principale pe Rose Mclever și Ben Lamb. Povestea filmului de Crăciun te va cuceri instant. Vei afla cum un reporter care merge, sub acoperire, la palatul unui prinț pentru a afla cât mai multe secrete din viața acestuia, ajunge să trăiască dragostea vieții sale. Acțiunea filmului se petrece într-o țară imaginară, Aldovia, țară condusă de o monarhie.

2. Home for Christmas/Un iubit de sezon (serial original Netflix)

Sătulă de comentariile enervante la adresa stării ei civile, Johanne, veșnic singură, încearcă să găsească în 24 de ore un partener pe care să-l aducă acasă de Crăciun.

3. A Princess for Christmas/Crăciunul la castel

Jules, o tânără din Buffalo, primește custodia nepoților săi după ce sora și cumnatul ei mor într-un accident. Jules primește o invitație din partea unei rude îndepărtate să își petreacă ziua de Crăciun cu el într-un castel din Europa. De aici începe aventura pentru Jules și cei doi copii.

4. The Knight Before Christmas/Un cavaler de Crăciun

Este un film de comedie regizat de Monika Mitchell și scris de Cara J. Russell. Brooke este o femeie care și-a pierdut speranța de a găsi fericirea, până la urmă și se întâlnește cu Cole, un cavaler care a călătorit din secolul al XIV-lea. Crezând că el suferă de amnezie după ce l-a lovit cu mașina ei, ea îl ia în ajutor pentru a-l recăpăta amintirea. Ceea ce nu-și dă seama este că el este cavalerul în armură strălucitoare pe care și-a dorit-o toată viața.

5. Holiday Rush/Valori de sărbători

Un văduv, DJ la radio, și cei patru copii răsfățați ai lui trebuie să strângă cureaua, căci viața lor de lux a devenit una austeră tocmai în prag de Crăciun. Cu toate acestea, Rush se găsește brusc în șomaj chiar înainte de Crăciun, ceea ce înseamnă că fastuosul său stil de viață nu mai poate fi finanțat și copiii săi rasfatati – fiica cea mai mare Mya (Deysha Nelson), gemenii Evie (Andrea-Marie Alphonse) si Gabby (Selena -Marie Alphonse) și fiul Jamal (Amarr M. Wooten) – trebuie să înfrunte cu perspectiva de a trăi ca niște ființe umane normale.

6. Angels in the Snow – Îngerii în zăpadă

Când nimic pare că nu mai poate ține o familie unită, o escapadă de Crăciun pare că produce un miracol. O poveste de familie, cu dragoste și lacrimi de fericire.

7. The Christmas Ornament – Globul de Crăciun

Este un film american de dragoste în care tânăra văduvă Kathy Howard vrea să renunțe la împodobirea bradului de Crăciun, deoarece nu vrea să își aducă aminte de răposatul soț. Ea păstrează o singură tradiție, coacerea prăjiturilor pentru prietenii ei. Totul se schimbă atunci când văduva Kathy îl întâlnește pe Tim, proprietarul magazinului de brazi.

8. A Cinderella Christmas – Un Crăciun de Cenușăreasă

O comedie romantică unde o vei urmări pe Angie, o tânără care muncește din greu la afacerea unchiului său. În seara în care este organizat Balul de Crăciun, Angie se dezlănțuie, iar cu ajutorul măștii pe care o poartă, ea reușește să îi atragă atenția lui Nicolas, un burlac bogat.

9. The Spirit of Christmas/Spirit de Crăciun

Filmul prezintă povestea unei avocate dependente de muncă, Kate (Jen Lilley), care trebuie să se ocupe de vânzarea unui hotel chiar în prag de Sărbători. Doar că, ce să vedeți, toată lumea se teme de acel hotel, despre care se zvonește că ar fi bântuit. Însă Kate nu e tocmai genul care să se teamă de aceste povești, așa că merge la hotel și dă nas în nas… cu cel mai chipeș spirit din filmele de Crăciun.

10. Let It Snow/Furtună de Zăpadă

Chiar în ajunul Crăciunului, o furtună de zăpadă lovește un mic orășel american, afectând prieteniile, iubirile și viitorul câtorva liceeni din ultimul an.